fbpx
tu-stii-ce-sa-ii-ceri-contabilului-tau-cover

Tu ştii ce să îi ceri contabilului tău?

 Din acest GHID PRACTIC afli exact ce să ii ceri contabilului tau pentru a avea un START bun in afacerea ta, imediat ce ti-ai deschis firma cat și ulterior. 

Sunt Ramona Șerbănica, expert contabil si lucrez de 10 ani cu sute de firme.

Datorita interacțiunilor pe care le-am avut cu antreprenorii am realizat ca este nevoie de informație, de claritate la inceput de drum.

M-am hotărât să scriu acest GHID PRACTIC când mi-am dat seama de un lucru foarte important: oricât de mult ai cauta date pe internet, ca viitor antreprenor sau ca antreprenor cu ceva vechime, nu găsești toată informația structurată într-un singur loc. Pe lângă acest aspect, de cele mai multe ori, se poate să găsești informații ce nu mai sunt de actualitate la momentul căutării tale.

tu-stii-ce-sa-ii-ceri-contabilului-tau-cover

În toată această junglă legislativă este foarte greu să înțelegi ce ți se întâmplă după ce îți legalizezi afacerea, practic după ce înființezi un SRL. Primești uneori informații contradictorii și nu știi ce să crezi.

Există și scenariul în care ți se par toate atât de împovărătoare, încât ai senzația că nimic nu este cum ți-ai imaginat. Și pe bună dreptate!

 

Este nevoie de claritate și prin acest GHID PRACTIC vreau să pot lămuri câteva aspecte pentru viitorii antreprenori, dar și pentru cei care sunt la început de drum în business-ul lor.

Cum te poate ajuta acest GHID PRACTIC?

Cine cauta un contabil de plăcere? Cam nimeni.

Datorită faptului ca nu știi pe ce “limbă “ sa vorbești cu contabilul tău, de cele mai multe ori nu reușești sa soliciți ce ai nevoie si nu știi ce se intamplă in cifrele afacerii tale.

Vei afla cei mai importanti pasi pe care trebuie sa ii faci pentru a avea un START bun in afacerea ta.

Vei afla ce trebuie sa faci tu ca antreprenor in relatia cu contabilul tău.

Vei știi ce trebuie sa primești lunar de la contabilul tău.

Vei afla ce intrebări isi pun antreprenorii si pe care ti le-ai pus si tu cu sigurantă dar nu ai primit răspuns. In acest mini ghid vei afla răspunsurile.

Descarcă-l GRATUIT!


Open chat
1
Hello 👋
Te pot ajuta cu ceva?
Powered by